Vill du arbeta inom ett av Sveriges mest spännande byggbolag?

Våra anställda är vår absolut viktigaste resurs. Hos oss är det en självklarhet att alla medarbetare är lika viktiga för att tillsammans vara med och skapa en bra, trygg och utvecklande arbetsplats. Vi ställer därför höga krav – både på oss som arbetsgivare och på våra anställda.

Öppenhet – Lojalitet – Ansvar – Effektivitet

Q-gruppens fyra ledord genomsyrar hela vår verksamhet, från grunden ända upp till den högsta taknocken. Ansvar under frihet, ett öppet arbetssätt, kompetensutveckling och goda karriärmöjligheter är några av de anledningar till att vi kan stoltsera med trogna medarbetare som stannar länge, många har varit med oss sedan starten 1997.

Hos oss arbetar ett brett spektrum av kompetenser. Vi anser att en bra arbetsplats speglar samhällets alla individer och jobbar därför aktivt för att skapa en dynamisk mångfald i vår personalstyrka.

Vill du jobba med oss?

Vi på Q-gruppen är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya talanger. Skicka ett mail till jobb@q-gruppen.se där du berättar lite om dig själv och dina ambitioner så återkopplar vi inom kort. Välkommen in med din intresseanmälan!