Q-gruppen söker en Administratör/Kontorsvärd

Vi är på jakt efter en duktig och ordningsam administratör eller ”kontorsvärd” till vårt huvudkontor. Tjänsten innebär ansvar för kontorets administrativa sysslor såsom att ta emot kundbesök, svara i växeln, posthantering, konferensbokningar och att hålla koll på kontorets gemensamma utrymmen. Har du bakgrund inom ekonomi är det ett stort plus, då tjänsten även kommer att innefatta en del arbete i vår leverantörsreskontra.

Rollen innefattar många kontaktytor, både interna och externa. Då du kommer att vara den första person som våra besökare möter är det viktigt att du är representativ, social och serviceminded. Vidare ser vi att du som söker denna tjänst är välorganiserad samt duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du som söker denna tjänst är senior och har en lång och gedigen bakgrund inom liknande arbete. Branscherfarenhet är dock inget krav.

Tjänsten tillsätts omgående och är på deltid, ca 25 timmar/vecka fördelat på 4-5 dagar. Har du frågor om tjänsten, kontakta Linnea Henriksson på 08-556 305 30.

 

Varmt välkommen in med din ansökan!