Vi har gjort Stockholm vackrare sedan 1997

Kan man starta från scratch och direkt utmana djupt rotade företag på en sedan länge etablerad marknad? Kan ett gäng kollegor diskutera fram det nya företagets värderingar över en lunchrast? Kan man sedan anta sitt första entreprenaduppdrag, en ombyggnad av Stockholms Kulturhus, samma dag som man mottar sitt registreringsbevis?

Vi kunde. Och vi fortsätter att utmana marknadens ibland strikta föreställningar om hur byggbolag jobbar. Sedan 1997 har vi renoverat några av Stockholms vackraste kulturbyggnader, byggt tusentals nya hem och flera skolor för våra barn. Vi har byggt och optimerat kommersiella lokaler, ja kanske till och med det huset som du sitter i? Vi är med och formar vår stad och gör det gärna tillsammans med dig.

 


Q-gruppen är i grunden ett byggföretag med en allmänbyggande kompetens. Redan som nystartade tog vi oss an varsamma ombyggnader av kulturminnesmärkta fastigheter och fick därmed snabbt epitetet kulturbyggare. Vi är en medelstor koncern i den bemärkelsen att vi erbjuder våra kunder den flexibilitet och lyhördhet som ett mindre företag kan, samtidigt som vi har tillräcklig kompetens och erfarenhet att ta oss an projekt i den större storleksordningen. Vi värnar om vår erfarenhet och starka hantverkskunnande och har därför egna hantverkare.

3 snabba med Q-gruppen


skarmavbild-2016-11-10-kl-10-54-40

Vi är ett Stockholmsbaserat bolag och det är främst inom Storstockholmsområdet som vi jobbar. Vi arbetar enbart mot professionella kunder.

skarmavbild-2016-11-10-kl-10-54-31

Vi är husbyggare och arbetar med uppdrag inom såväl ROT som Nybyggnad. Bostäder, Kommersiella lokaler, Offentliga miljöer – vi är allbyggare.

skarmavbild-2016-11-10-kl-10-54-23

Vi omsätter idag drygt 600 Mkr. Vi åtar oss entreprenaduppdrag i storleksordningen upp till dryga 500 Mkr. Vi är ca 100 anställda och har egna hantverkare.