Tillsammans bygger vi en hållbar framtidsbransch

Vi tror på en byggbransch för alla. Därför ser vi det som självklart att engagera oss för att skapa en så modern, sund och attraktiv bransch som möjligt.

Q-gruppen har under en lång tid varit engagerade inom branschförbundet Sveriges Byggindustrier och branschorganisationen Stockholms Byggmästareförening. Flera av våra medlemmar har varit och är aktiva i flertalet utskott och vår VD var under en lång tid styrelseledamot inom såväl Sveriges Byggindustrier, Stockholms Byggmästareförening och Svenskt Näringsliv. Vårt branschengagemang syns även i avtalsrörelsen för Byggavtalet.

Q-gruppen är med och utbildar framtidens byggare

En viktig pusselbit i byggbranschens utveckling är självklart dess personal.  Vi ser framtidens medarbetare som en stor tillgång och tycker därför att det är en stor förmån att kunna arbeta tillsammans med praktikanter och lärlingar. Vi samarbetar med KTH och Nackademin som utbildar framtidens ingenjörer och är även mycket stolta över vårt samarbete med Byggskolan på Rönninge gymnasium som erbjuder en unik gymnasieutbildning för ungdomar som önskar utbilda sig till trä- eller betongarbetare, arbetsledare eller mättekniker.